Wat is een WIA systeem?

MDO Group vindt haar oorsprong bij het moederbedrijf MDO Group, dat reeds 20 jaar een vertrouwde speler binnen de logistieke markt is. Naast o.a. montage, demontage en onderhoud houdt MDO zich ook bezig met magazijninspecties.

Om deze inspecties en de verwerking hiervan te vereenvoudigen hebben we een applicatie ontwikkeld. Onze inspecteurs gebruiken deze app tijdens hun controles van het magazijn en genereren hiermee een uitgeschreven inspectieverslag.

We merkten echter op dat sommige klanten heel veel opslagsystemen hebben, waardoor een inspectie alsnog meerdere dagen in beslag kan nemen. Daarnaast blijft een jaarlijkse inspectie slechts een momentopname van de staat van het magazijn.

Veiligheid, kwaliteit en efficiëntie zijn van het grootste belang in een magazijn. Om dit te kunnen garanderen is het nodig om eveneens periodieke inspecties van uw opslagsystemen uit te voeren.

MDO Software heeft dankzij de jarenlange ervaring van MDO Group in de logistieke sector een applicatie ontwikkeld die de klant in staat stelt dit zelf uit te voeren én te beheren.

Via de Warehouse Inspection Application (WIA) worden uw opslagsystemen in kaart gebracht en kunnen eventuele defecten snel gedetecteerd worden.

MDO Software hangt nauw samen met MDO Group, waardoor wij totaaloplossingen kunnen aanbieden. Wij kunnen de nodige diensten aanbieden om het onderhoud en de herstellingen van uw opslagsystemen uit te voeren en te optimaliseren.

Download
de app

WIA Software

Geef schade aan uw
rekken direct door
via onze app

De WIA-software heeft veel voordelen voor de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit van uw magazijn. Via de WIA is het mogelijk om allerlei soorten onderdelen, materialen, toestellen en zelfs kamers in kaart te brengen om hierover een overzicht te behouden.