Uw betrouwbare partner

Stelling montage of demontage

Heeft u stellingen aangekocht en bent u op zoek naar een partner voor de montage? Of gaat u verhuizen en wilt u uw opslagsystemen meenemen? MDO Group is dé partner die u zoekt. Met jarenlange ervaring nemen onze professionals iedere uitdaging met beide handen aan. Zo ook de montage en demontage van uw opslagsystemen.

De juiste <span>voorbereiding</span>

De juiste voorbereiding

Het monteren van magazijnrekken en andere logistieke opslagsystemen zijn de voornaamste werkzaamheden van MDO Group. Heeft u extra handen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij is een goede voorbereiding essentieel om van ieder montageproject een succes te maken. Voordat we beginnen met de montage starten onze monteurs met de uitlijning van de door u gekozen opslagsystemen. Dit doen zij aan de hand van een plan of op basis van voorafgaandelijk overleg met de klant of de opdrachtgever. Na de uitlijning kan het effectieve monteren beginnen. Nadat onze monteurs uw rekken hebben geïnstalleerd, controleert de chef-monteur alle uitgevoerde werken om daarna de oplevering te voltooien.

Demontage van alle type rekken

Demontage van alle type rekken

Naast het monteren van opslagsystemen behoort ook demonteren tot de kernactiviteiten van MDO Group. Van het verhuizen van magazijnstellingen tot aan afbraakwerken. Wij nemen al het werk uit uw handen. Tijdens het demonteren van opslagsystemen halen we de rekken zorgvuldig uit elkaar en verpakken we alle onderdelen zodanig dat deze ‘transport-klaar’ zijn. Met behulp van specifieke aanduidingen worden de onderdelen snel weer opgebouwd op een andere locatie. Wij zorgen voor de verpakkingsmaterialen, bindmateriaal en vervoermiddelen. Indien gewenst, kunnen de gedemonteerde goederen tijdelijk in ons magazijn worden opgeslagen en bewaard. Heeft u uw goederen niet meer nodig? Dan spreken we van afbraak. Ook hiervoor bent u bij MDO Group aan het juiste adres. We breken alles af en zorgen voor de correcte afvalverwerking. Ofwel kunnen wij eventueel uw opslagsystemen overnemen aan marktconforme prijzen.

Specialist in ieder type <span>montage en demontage</span>

Specialist in ieder type montage en demontage

Waar MDO Group ooit mee is begonnen, zijn wij nu specialist in. Hierdoor kunt u bij MDO Group rekenen op de nodige specialisten en ervaringsdeskundigen die iedere klus zonder problemen kunnen klaren. Van het monteren van rekken tot aan het demonteren van platformen. Zowel statische als dynamische opslagsystemen. Van palletstellingen of legbordstellingen tot doorrolstellingen of verticale liftsystemen. MDO Group is uw totaalpartner in magazijninrichting.

Op zoek naar een partner voor het monteren of demonteren van opslagsystemen? Neem contact met ons op!

Op zoek naar een partner voor het monteren of demonteren van opslagsystemen? Neem contact met ons op!

Een opslagsysteem aangekocht? Of staat er een verhuizing op de planning? MDO Group is dé specialist in het monteren en demonteren van opslagsystemen. Onze specialisten nemen graag al uw zorgen uit handen en zorgen voor een soepel en veilig verloop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor uw montage- of demontageproject kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.