Uittrekbare plaat en buisstellingen

Uittrekbare plaat- en buisstellingen zijn de ideale oplossing voor bedrijven die grote en zware platen, buizen en profielen moeten opslaan. Deze stellingen maken het mogelijk om materialen veilig en efficiënt op te bergen en gemakkelijk terug te vinden wanneer ze nodig zijn.

Wat zijn uittrekbare plaat- en buisstellingen?

Een uittrekbare plaat- en buisstelling is een type magazijnstelling dat speciaal ontworpen is voor het opslaan van grote, zware platen, buizen en profielen. Het belangrijkste kenmerk van deze stellingen is dat ze voorzien zijn van uittrekbare lades, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot uw materialen.

Onze kwalitatieve uittrekbare plaat- en buisstellingen voor uw magazijn

Onze kwalitatieve uittrekbare plaat- en buisstellingen voor uw magazijn

MDO Group biedt hoogwaardige uittrekbare plaat- en buisstellingen voor uw magazijnopslagbehoeften. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Bovendien voldoen onze stellingen aan de geldende Europese normen voor veiligheid en kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw materiaal.

De voordelen van uittrekbare plaat- en buisstellingen

De voordelen van uittrekbare plaat- en buisstellingen

Uittrekbare plaat- en buisstellingen bieden verschillende voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte opslagoplossing.

  • Efficiënte opslag: uittrekbare lades bieden gemakkelijke toegang tot uw materialen, waardoor het gemakkelijker wordt om grote en zware materialen op te slaan en terug te vinden wanneer u ze nodig heeft. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van uw ruimte en vermindert het risico op beschadiging van uw materialen.
  • Flexibiliteit: uittrekbare plaat- en buisstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties, afhankelijk van uw specifieke opslagbehoeften. Hierdoor kunt u ze aanpassen aan uw opslagbehoeften en de beschikbare ruimte in uw magazijn.
  • Veiligheid: Onze uittrekbare plaat- en buisstellingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen om te voldoen aan de geldende Europese normen voor veiligheid en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat uw materialen veilig worden opgeslagen en dat uw medewerkers veilig kunnen werken.
  • Kostenbesparend: Door uw materialen efficiënter op te slaan, kunt u meer materialen opslaan in een kleinere ruimte. Dit kan kostenbesparend zijn op de lange termijn omdat u minder ruimte nodig heeft voor opslag en minder materiaal beschadigd raakt.
Waar moet u op letten bij het kopen van uittrekbare plaat- en buisstellingen?

Waar moet u op letten bij het kopen van uittrekbare plaat- en buisstellingen?

Bij het kopen van uittrekbare plaat- en buisstellingen zijn er enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Zo is het belangrijk om te bepalen welke materialen u wilt opslaan en welke opslagcapaciteit u nodig heeft voordat u uw uittrekbare plaat- en buisstellingen kiest. Er zijn verschillende soorten stellingen beschikbaar, elk met hun eigen configuraties en afmetingen. Daarnaast is de kwaliteit van de uittrekbare plaat- en buisstellingen van groot belang, omdat ze moeten zorgen voor een veilige en duurzame opslag van uw goederen.

Waarom kiezen voor een uittrekbare plaat- en buisstelling van MDO?

Waarom kiezen voor een uittrekbare plaat- en buisstelling van MDO?

Een uittrekbare plaat- en buisstelling is voor vele situaties een ideale oplossing. Twijfelt u of een uittrekbare plaat- en buisstelling de beste oplossing voor u zijn? Of welk type of grootte u moet kiezen? De experts van MDO Group helpen u graag hier bij. Met meer dan 20 jaar ervaring en een hoog niveau aan expertise kunt u altijd rekenen op de vakmensen van MDO. Wij zorgen er voor dat

uw uittrekbare plaat- en buisstellingen snel en veilig gemonteerd, uitgebreid én indien nodig, verplaatst kunnen worden. Benieuwd naar wat MDO voor u kan betekenen? Vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?

Bekijk onze andere stellingen