Verhuis van A naar B

Verhuis van A naar B

Het verhuizen van uw platform van A naar B? Bij MDO Group kan het! Zo ook voor deze klant. Van het demonteren van het platform op de ene locatie tot aan de montage op zijn nieuwe site. Deze verhuis van A naar B hebben wij van A tot Z uitgevoerd voor onze klant. Lees hier meer over dit project.

Verhuis tot in de <span>puntjes geregeld</span>

Verhuis tot in de puntjes geregeld

Voor deze klant hebben onze specialisten de complete verhuizing van een verdiepingsvloer gerealiseerd. Zo begonnen onze werkzaamheden met het deskundig demonteren van het platform in Lille (FR). Vervolgens zijn alle stukken verhuisd met een vrachtwagen én vervolgens is alles weer netjes gemonteerd op de nieuwe locatie in Aartselaar. Een platform in een magazijn levert extra ruimte op wanneer u deze te kort komt. Bij MDO kunt u rekenen op een hoog niveau aan expertise. Zo ook bij de montage en demontage van een platform.

Uw magazijn of goederen verhuizen? Neem contact met ons op!

Uw magazijn of goederen verhuizen? Neem contact met ons op!

Bij MDO Group weten we hoe belangrijk een soepel verloop van een magazijnverhuizing is. Of het nu gaat om de goederen of uw opslagsystemen. Onze experts staan voor iedere verhuis klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot uw situatie.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?