Uittrekbare plaat- en buisstellingen

Uittrekbare plaat- én buisstellingen

Om de juiste goederen op te slaan is het van belang om te kiezen voor de juiste stellingen. Zo ook bij dit project. Voor dit project was de klant op zoek naar de juiste opslagsystemen om de metalen goederen op te slaan. MDO Group installeerde hiervoor uittrekbare plaat- én buisinstellingen. Lees hier meer over dit project.

De juiste rekken voor metalen <span>platen en buizen</span>

De juiste rekken voor metalen platen en buizen

Voor de situatie van deze klant werd al snel gekozen voor uittrekbare plaat- en buisstellingen, zodat de klant zijn metalen platen en buizen optimaal kan stockeren. Deze rekken zijn hier uitermate geschikt voor. Onze specialisten hebben het hele traject van A tot Z uitgevoerd. Een voordeel van dit type stelling is dat er lange goederen makkelijk en veilig opgeslagen kunnen worden. Daarnaast zorgen de horizontale platenrekken voor onmiddellijke toegang tot iedere lade en iedere plaat.

Op zoek naar de juiste opslagsystemen voor uw magazijn? Neem contact op met MDO Group!

Op zoek naar de juiste opslagsystemen voor uw magazijn? Neem contact op met MDO Group!

Van lange goederen tot uw archief: bij MDO Group vindt u altijd de juiste opslagsystemen voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een hoog niveau aan expertise. Daarom nemen wij graag al uw zorgen uit handen. Samen zorgen we voor uw magazijninrichting. Van montage en demontage tot aan keuringen en verhuizingen. Heeft u een uitdaging voor ons, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we graag de mogelijkheden.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?