Transport stockage goederen

Gaat u verhuizen of bent u bezig met het uitbreiden van uw magazijn? En bent u hiervoor op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervoeren of opslaan van uw opslagsystemen, goederen of onderdelen, dan is MDO de partner voor u. Wij zijn specialist in het vervoeren en opslaan van uw magazijnonderdelen. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

Het transporteren van goederen

Het transporteren van goederen

MDO Group heeft heel wat ervaring met de verhuis van magazijnen en kan u dus ook de geschikte (uitzonderlijke) transportmiddelen aanbieden op maat van uw project. Indien gewenst kunnen we u ook bijstaan in het correct binden en verpakken van uw lading zodat deze geen schade ondervindt tijdens het transport.

Stockage van uw goederen

Stockage van uw goederen

MDO verzekerde zich in 2017 van voldoende opslagruimte door de bouw van een gloednieuw magazijn van ruim 2700 m² in haar hoofdzetel te Zottegem. Dit nieuwe magazijn breidde de reeds bestaande magazijnruimte aanzienlijk uit. Korte of langdurige stockage nodig voor uw opslagsystemen, onderdelen of goederen? Bij ons kunt u deze veilig en in de juiste condities bewaren.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?