Leegruimen en opruimen van een magazijn

Wilt u uw bedrijf grondig opruimen of leegmaken naar aanleiding van een overname of verhuizing? MDO Technics staat voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf grondig wordt opgeruimd of wordt leeg gemaakt. Van het afbreken van opslagsystemen tot aan het verhuren van afvalcontainers. MDO Technics assisteert u graag! Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

<span>Uw totaalpartner</span><br> in opslagsystemen

Montage

Uw totaalpartner
in opslagsystemen

Heeft u een nieuw magazijn, of gaat u met uw magazijn verhuizen?Dan wilt u natuurlijk dat u uw magazijn zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken. MDO Group helpt u met de juiste aanpak voor uw magazijn inrichting. Onze voornaamste werkzaamheid omvat de montage van magazijnrekken en andere logistieke opslagsystemen. Hierin kunnen we voornamelijk een onderscheid maken in statische en dynamische opslagsystemen. Op basis van onze ervaring wordt de opbouw van deze systemen op een vlotte en veilige manier tot een goed einde gebracht.

  • Om goed te beginnen met de magazijninrichtingen, starten onze monteurs met de uitlijning van het opslagsysteem in kwestie aan de hand van een plan of op basis van voorafgaandelijk overleg met de opdrachtgever.
  • Na een correctiebepaling kan het effectieve monteren van start gaan. Een goede voorbereiding is essentieel om elke montageproject van een magazijninrichting tot een goed einde te brengen.
  • De chef-monteur controleert alle uitgevoerde werken om daarna de oplevering te volbrengen, al dan niet samen met de opdrachtgever.

Voor elke type montage beschikt MDO Group over de nodige specialisten en ervaringsdeskundigen. Daarnaast volgen onze teamcoaches alle werken op en grijpen ze in waar nodig. Via een transparante communicatie houden wij onze klanten steeds op de hoogte van de magazijninrichtingen.

Van magazijn verhuizen <span>naar magazijn afvoer</span>

Demontage

Van magazijn verhuizen naar magazijn afvoer

Naast de montage van een magazijn, behoort het demonteren van opslagsystemen en andere logistieke toepassingen eveneens tot onze kernactiviteiten. Van magazijn verhuizing tot aan magazijn afvoer. Bij ons kunt u op alle hulp rekenen. Hierbij is het van belang om een duidelijk onderscheid te maken tussen demontage en afbraak:

  • Bij demontage letten we vooral op het zorgvuldig uit elkaar halen van de rekken en ‘transport-klaar’ verpakken. Via specifieke markeringen wordt ervoor gezorgd dat de onderdelen op een andere plaats heel snel terug kunnen worden opgebouwd. Verpakkingsmateriaal, bind- en transportmiddelen worden door ons voorzien. Indien gewenst, kunnen de gedemonteerde goederen tijdelijk in ons magazijn worden opgeslagen en bewaard.
  • We spreken over afbraak als het materiaal afgevoerd dient te worden in een container en niet meer opnieuw dient te worden opgebouwd.

Naast het afbreken en demonteren van uw opslagsystemen, kunnen wij deze eventueel ook overnemen aan marktconforme prijzen.

Mogelijkheden voor het verhuizen van <span>uw bedrijf door MDO Group</span>

Mogelijkheden voor het verhuizen van uw bedrijf door MDO Group

Of uw bedrijf nu helemaal opgeruimd of leeg gehaald moet worden, bij MDO Group ontzorgen wij u graag. Zo helpen wij bij het assisteren van het afbreken van uw opslagsystemen, het verschroten van materiaal, het verhuren van afvalcontainers en de correcte afvalverwerking. Zo hoeft u zelf geen zorgen te maken. Onze vakmensen zorgen ervoor dat dit proces netjes en soepel verloopt.

Bedrijf opruimen of leegmaken? <span>Neem contact met ons op voor de mogelijkheden</span>

Bedrijf opruimen of leegmaken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Gaat u verhuizen of is uw bedrijf overgenomen? MDO Group helpt u graag met de grondige opruimen of het leegmaken van uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Opslagovername door MDO Group

Opslagovername door MDO Group

Wilt u uw opslagsysteem en/of andere magazijntoepassingen verkopen? MDO Group stelt zich graag aan als kandidaat voor de overname van uw oude opslagsystemen en/of andere magazijntoepassingen voor een correctie prijs.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?