Modulaire systeemwanden
voor uw warehouse

Met een systeemwand van MDO Group kunt u gemakkelijk snel een indeling maken in uw werkomgeving. Van retail tot aan de bouw. Wij leveren én installeren de modulaire systeemwand aan die u zoekt. Ontdek onze mogelijkheden op deze pagina!

Systeemwanden als scheidingswand

Systeemwanden als scheidingswand

Wij kunnen modulaire systeemwanden aanleveren én installeren. Deze scheidingswanden zijn geschikt voor de bouw, vastgoed, retail en algemene renovatiewerken. Wij passen deze onder meer toe bij de installatie van een bureelcabine, cafetaria of serverruimte in een magazijn, maar de systeemwanden kunnen bv. ook ingezet worden als scheidingwand om bepaalde zones af te bakenen.

De systeemwanden zijn geschikt voor de droge afbouw en bestaan uit een kern van dubbel gegolfd karton, gemoduleerd in verticale driehoekige kanaalvormen die aan weerskanten verlijmd zijn met een topbeplating van MDF, gips of Fermacell. Zo ontstaat er een zeer sterke sandwichplaat met de benodigde stijfheid, stabiliteit en uitstekende brand- en geluidsisolerende eigenschappen.

Speciaal voor de retail hebben we een eenvoudig maar compleet assortiment samengesteld. We maken gebruik van demontabele clips die het mogelijk maken de wanden herbruikbaar te maken, hetgeen een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.

Topplaat fermacell

Topplaat fermacell

Wij voorzien eveneens systeemwanden met extra brand- en geluidsisolatie. Deze wanden hebben we in een uitvoering van rechte kant en afgeschuinde kant. Dit type beplating wordt vaak toegepast als op plekken waar er veel lawaai is of waar er een groter brandgevaar schuilt.

  • uitvoering van rechte en afgeschuinde kant
  • vaak toegepast als binnenwandsysteem
  • biedt een uitstekende isolatie tegen brand en geluid.
  • brandvertraging ≥ 30 minuten
  • geluidseisen ≥ 32 db
Topplaat gips

Topplaat gips

De systeemwanden met een topbeplating met gips bieden we aan in een uitvoering van afgeschuinde kant en vellingkant.

  • brandvertraging ≥ 20 minuten
  • geluidseisen ≥ 31 db
Topplaat MDF

Topplaat MDF

De systeemwanden met een topbeplating met MDF hebben we in een uitvoering van mess/groef en rechte kant.

De wanden kunnen onbehandeld of met een grondeerfolie worden aangeleverd.

We hebben eveneens een lichte en verplaatsbare variant met een topbeplating van 4mm MDF (onbehandeld of plak-en schilderklaar). Dit wordt bv. vaak gebruikt in de standenbouw.

  • uitvoering mes/groef en rechte kant
  • de wanden kunnen onbehandeld of met een grondeerfolie worden aangeleverd
  • beschikbaar in een lichte en verplaatsbare variant met een topbeplating van 4mm MDF, vaak gebruikt in de standenbouw

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?